Un bărbat şi-a violat fosta nevastă, băut fiind; el a fost arestat preventiv
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Un bărbat şi-a violat fosta nevastă, băut fiind; el a fost arestat preventiv
Un bărbat şi-a violat fosta nevastă, băut fiind; el a fost arestat preventiv
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un bărbat din comuna Cârligele a fost arestat preventiv ieri, de magistraţii de la Judecătroia Focşani, sub acuzaţia de viol. Victima bărbatului a fost chiar fosta sa nevastă. Potrivit unor surse, soţii au divorţat în urmă cu aproximativ patru ani, iar de atunci şi până acum ei au locuit în acelaşi imobil.
    Băut fiind, în noaptea de luni spre marţi, bărbatul a intrat în cameră peste fosta sa soţie şi a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta, împotriva voinţei ei. După ce a scăpat din mâinile fostului soţ, femeia a povestit oamenilor legii cele petrecute, motiv pentru care poliţiştii Secţiei Coteşti au demarat o anchetă. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că spusele femeii se confirmă, motiv pentru care bărbatul a fost reţinut, iar ieri procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani l-au propus la arestare preventivă.
Magistraţii de la Judecătoria Focşani au admis propunerea procurorilor şi au dispus arestarea bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia nu este definitivă, inculpatul putând face contestaţie. “În baza art.225 C.p.p., art. 223 alin. 2 Cpp cu referire la art. 202 alin.1, 3 si 4 lit.e C.p.p, admite ca întemeiata propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, împotriva inculpatului T(...) Ion pe cale de consecinţa dispune arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 de zile începând cu data de 11.04.2018 ,ora. 22.40, până la data de 10.05.2018, inclusiv. In baza art.230 C.p.p. dispune emiterea mandatului de arestare preventiva pentru inculpat. Onorariul apărătorului din oficiu (...) delegat de Baroul Vrancea (...), în cuantum de 130 lei, se va avansa acestuia din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 11.04.2018”, se arată în hotărârea Judecătoriei Focșani.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost