Un bărbat și o femeie, la UPU în urma unor accidente de muncă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Un bărbat și o femeie, la UPU în urma unor accidente de muncă
Un bărbat și o femeie, la UPU în urma unor accidente de muncă
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un bărbat din Focșani, care a suferit un accident de muncă, a ajuns miercuri dimineață la Unitatea de Primire Urgențe, prezentând traumatism de cot drept. Din fericire, acesta nu a avut nevoie de internare, după cum se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean. „P.O., bărbat în vârstă de 59 de ani din Focșani, traumatism cot drept – accident de muncă. Pacientul nu se internează”.
    Un tânăr din București, care a fost implicat într-un accident pe raza județului Vrancea, a ajuns miercuri dimineață la UPU, prezentând traumatism la mâna stângă, la mâna dreaptă și în regiunea coloanei lombare. „P.V., bărbat în vârstă de 26 de ani din București, accident rutier, afirmativ (șofer), traumatism mână stângă, cot drept și coloană lombo-sacrată. Pacientul nu se internează”.
    Tot în urma unui accident de muncă a ajuns la UPU și o femeie din Suraia. Aceasta avea un deget strivit. Femeia nu a fost internată în Spitalul Județean. „R.N., femeie în vârstă de 46 de ani din localitatea Suraia, traumatism prin strivire deget II mână dreaptă, accident de muncă. Pacienta nu se internează”
    Un bărbat din Focșani s-a prezentat miercuri la UPU, după ce în urmă cu o zi a fost bătut. „J.C., bărbat în vârstă de 36 de ani, din Focșani, traumatism acut închis prin agresiune, vechi de 24 de ore. Pacientul nu se internează”.
    Tot din cauza unei bătăi, o femeie din Focșani s-a prezentat miercuri la UPU, ea fiind lovită la mâna stângă. „J.A.M., femeie în vârstă de 32 de ani, din Focșani, contuzie forte deget IV mână stângă prin agresiune. Pacienta nu se internează”.
    De asemenea, o femeie a ajuns miercuri după amiază la UPU, ea fiind lovită la cap și la umăr, după ce a căzut din căruță. „S.V., femeie în vârstă de 61 de ani, traumatism cranio-cerebral închis cu hematom epicranian, contuzie umăr drept prin cădere din căruță. Pacienta nu se internează”.
    Și o bătrână din Focșani a ajuns la UPU, prezentând traumatism la nivelul capului, după ce a fost bătută. „M.D., femeie în vârstă de 68 de ani din Focșani, traumatism cranio-cerebral minor închis prin agresiune. Pacienta nu se internează”.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost