Un bărbat din Odobești s-a dat cu capul de pereți, când a fost dus la poliție pentru audieri
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Un bărbat din Odobești s-a dat cu capul de pereți, când a fost dus la poliție pentru audieri
Un bărbat din Odobești s-a dat cu capul de pereți, când a fost dus la poliție pentru audieri
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un bărbat de 29 de ani, din Odobești, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea a trei infracțiuni, respectiv lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Conform rechizitoriului, la data de 2 ianuarie a.c., el a lovit cu pumnii și picioarele, dar și cu un cuțit, un bărbat, provocându-i acestuia leziuni ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale. Bărbatul și partea vătămată s-au întâlnit pe stradă, iar inculpatul i-a propus victimei să meargă acasă la el pentru a consuma împreună alcool. Victima a acceptat invitația, iar cei doi s-au pus pe băut. După ce au consumat aproximativ 3 litri de vin, între ei a izbucnit un conflict, iar inculpatul a început să lovească victima cu pumnii și picioarele. Ba mai mult, a sărit cu picioarele pe pieptul acesteia. În momentul în care cadrele medicale au ajuns la fața locului, victima era inconștientă și avea fața tumefiată. Inculpatul nu s-a potolit nici după ce poliția a ajuns acasă la el, fiind luat la sediu pentru audieri. Aici, el s-a manifestat agresiv, dându-se cu capul de pereți, motiv pentru care înainte de a fi anchetat a fost internat la psihiatrie.
    După acest incident, inculpatul nu s-a potolit. Pe data de 22 ianuarie a.c., el a mers la un magazin din Odobești și, pe motiv că nu ar fi fost tratat corespunzător de vânzătoare, i-a adresat acesteia injurii și amenințări. Totodată, a pus mâna pe un ciob de sticlă și a amenințat că se va automutila, situație care a tulburat ordinea și liniștea publică, mai ales că în magazin mai erau și alte persoane care au asistat neputincioase la „spectacolul” făcut de el. La audieri bărbatul a recunoscut.
    Tot pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe a fost trimis în judecată și un bărbat de 33 de ani, din comuna Păulești. În rechizitoriu se arată că fapta a fost comisă la data de 22 decembrie 2016, victima sa fiind un consătean cu care fratele inculpatului a avut cândva un conflict. În ziua amintită, persoana vătămată a mers împreună cu un amic la un bar din localitate pentru a bea ceva. În același loc se afla inculpatul și alte persoane. La un moment dat, între inculpat și partea vătămată a avut loc o discuție în contradictoriu pe fondul conflictului avut de fratele inculpatului cu partea vătămată, moment în care bărbatul de 33 de ani a început să lovească cu pumnul. Victima a avut nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale. La audieri, inculpatul a recunoscut fapta și a spus că a lovit-o pe partea vătămată doar cu palma, nu cu pumnul, dar și că a făcut acest lucru pentru că a fost provocat.
   


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL8
15
30
42
39
35

Extragerea noroc:  3449083

Harta Focsani
   

Actualitatea

RĂZBOI fără sfârșit între două vecine din Focșani; una este cadru didactic, alta cadru medical și se acuză reciproc de lovire, jigniri, vrăji și hărțuire
Două vecine, din municipiul Focșani, au ajuns să se reclame reciproc, în mod repetat, la poliție. Focșănencele locuiesc pe același palier dintr-un bloc, ușă în ușă, de ani buni, dar între cele două a izbucnit o stare conflictuală, care de-a lungul timpului a crescut în intensitate.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost