Un bărbat a murit după ce a fost strivit de o grindă metalică, la locul de muncă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Un bărbat a murit după ce a fost strivit de o grindă metalică, la locul de muncă
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

     Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din județul Buzău, a murit luni seara, în jurul orei 17:30, la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Focșani, în urma unui accident de muncă. Bărbatul a suferit un stop cardio repirator iresuscitabil, după ce a fost strivit la nivelul toracelui de o grindă metalică.
     Incidentul ar fi avut loc, potrivit unor surse, pe raza localității Slobozia Bradului, în incinta unei societăți comerciale. Bărbatul ar fi fost transportat inițial la Spitalul din Dumbrăveni, de unul dintre martori, cu o mașină, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Focșani, unde, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. „F.I., stop cardio-respirator iresuscitabil, politraumtism prin strivire (grindă metal), traumatism cranio-cerebral nivel I, traumatism toraco-abdominal, pneumotorax în observație, acidoză metabolică severă”, se arată în buletinul de presă al unității medicale.
     Polițiștii efectuează cercetări pentru moarte suspectă și neluarea măsurilor măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. În acest caz a fost anunțat și Inspectoratul Teritorial de Muncă. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost