Un bărbat a furat bani din casa unei bătrâne de 91 de ani, spunându-i acesteia că vrea să cumpere nuci
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Un bărbat a furat bani din casa unei bătrâne de 91 de ani, spunându-i acesteia că vrea să cumpere nuci
Un bărbat a furat bani din casa unei bătrâne de 91 de ani, spunându-i acesteia că vrea să cumpere nuci
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Bănuit de furtul unor bani dintr-o locuință, identificat de polițiști
 

La data de 1 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Homocea au identificat principalul bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, un bărbat, de 38 de ani, din comuna Coțofănești, județul Bacău.
În sarcina lui s-a reținut că în perioada 23-24 februarie a.c., sub pretextul că ar vrea să cumpere nuci și să vândă material lemnos, ar fi pătruns în locuinţa unei femei, de 91 de ani, din comuna Homocea și, profitând de neatenția acesteia, ar fi sustras suma de 370 lei. Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Pentru a nu deveni victima unor astfel de infracțiuni, poliţiștii vrânceni vă recomandă:
- Nu primiţi în curte persoane necunoscute care vă oferă diverse bunuri spre vânzare sau se angajează să execute lucrări ori reparaţii! Aceştia vă pot înşela sau vor să vadă ce bunuri pot sustrage din gospodăria dumneavoastră!
- Dacă din diferite motive aţi primit în casă persoane necunoscute, nu le oferiți nicio posibilitate să afle unde păstraţi banii sau alte valori şi nu le lăsaţi nesupravegheate.
- Dacă angajaţi muncitori din alte localităţi, informaţi poliţistii despre acest lucru!
- Nu păstrați sume mari de bani în casă!
- Reţineţi semnalmentele persoanelor suspecte și sesizaţi în cel mai scurt timp poliţia!

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 2 martie

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost