Un bărbat a fost bătut pentru că a omorât UN ȘARPE pe care un tânăr din Vrîncioaia i l-a aruncat pe gât
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Un bărbat a fost bătut pentru că a omorât UN ȘARPE pe care un tânăr din Vrîncioaia i l-a aruncat pe gât
Un bărbat a fost bătut pentru că a omorât UN ȘARPE pe care un tânăr din Vrîncioaia i l-a aruncat pe gât
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Un tânăr de 24 de ani din comuna Vrîncioaia a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Fapta a fost comisă în seara zilei de 22 mai 2016. El a mai fost cercetat pentru o altă infracțiune de lovire sau alte violențe, dar și pentru amenințare, însă pentru aceste fapte el nu a fost trimis în judecată.
    Conform rechizitoriului, la data amintită, inculpatul se deplasa pe o stradă din localitate cu intenția de a ajunge la un magazin. Pe drum, el a găsit un șarpe viu pe care l-a luat cu el. În momentul în care a ajuns în dreptul sediului Obștii din localitate, s-a întâlnit cu persoana vătămată și cu alte persoane. Ajuns aici, tânărul a aruncat șarpele pe gâtul persoanei vătămate. Aceasta din urmă a dat jos reptila și a strivit-o cu piciorul, fapt ce l-a enervat pe inculpat, care a început să lovească victima cu pumnii și picioarele în diferite zone ale corpului. După ce s-a stins conflictul de pe stradă, inculpatul și partea vătămată s-au mai întâlnit și la un magazin, victima fiind lovită și aici. Audiat fiind, inculpatul a recunoscut că a lovit, spunând că el însă s-a apărat.
    Și un tânăr din Focșani în vârstă de 29 de ani a fost trimis în judecată pentru comiterea aceleiași fapte. În dimineața zilei de 30 octombrie 2016, în jurul orei 4.00, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Unirii din Focșani, el a lovit o persoană cu cheia de la locuință în zona gâtului, dar și cu pumnul în față. Victima a avut nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale. Victima și inculpatul se aflau în grupuri diferite și s-au întâlnit pe stradă. Inculpatul era băut și a avut un schimb de replici cu grupul în care era victima, iar de aici și până la bătaie nu a mai fost decât un pas. Inculpatul a recunoscut fapta, spunând că a lovit victima după un conflict verbal avut cu aceasta.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Actualitatea

Serviciu de permanenţă la sediul primăriilor din cauza CODULUI PORTOCALIU de viscol
    Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri, 17 ianuarie a.c., o avertizare meteorologică – COD PORTOCALIU, valabilă şi pentru judeţul Vrancea, în intervalul 17 ianuarie, ora 18.00 – 18 ianuarie, ora 20.00, conform căreia vremea se va înrăutăţi considerabil.

POZA ZILEI

Puțină zăpadă

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost