Un altfel de Cabaret, la Ateneul Popular
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Un altfel de Cabaret, la Ateneul Popular
Un altfel de Cabaret, la Ateneul Popular
Voteaza :

Articolul a primit 5 voturi

Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia” din Focșani găzduiește marți, 29 martie a.c., de la ora 20.00, o premieră absolută și anume „Un altfel de Cabaret”. Din distribuția spectacolului, realizat într-un concept unic în România, fac parte: Cosmin Seleși (Baby Boy), Aurelian Temișan (Mr. Tom), Tania Popa (Tammie), Doina Botiș (Danny), Anca Sigartău (Annie), Alexandra Velniciuc (Allie), Corina Dănilă (Rossie), Manuela Cara (Magie & Orchestra și Lizzie), Monica Davidescu (Penny), Ozana Barabancea (Barbra Jo).
    Coregrafia este realizată de Doina Botiș, scenografia de Imelda Manu, de costume s-a ocupat Tania Popa iar de decoruri, Tudor Crețu. Light designul este semnat de Roxana Docan & George Jipa iar conceptul muzical poartă semnătura Manuelei Cara (Canada). Spectacolul a fost realizat după un text de Arthur V. Wesker, în regia Ancăi Sigartău.
    Biletele la acest spectacol s-au pus deja în vânzare la Agenția de bilete a Ateneului Popular „Maior Gheorghe Pastia” din Focsani, la prețul de 90 lei sau 100 lei, în funcție de poziția locului în sală. „Noi, actorii, naștem un univers... iar voi, spectatorii, credeți... credeți că suntem ce vrem noi să credeți. Asta este magia! Un cabaret! Un altfel de cabaret... cu actori... cu reflectoare... cu o scenă, c-un decor... cu costume, cu personaje, cu muzica, ritm... Și cu o poveste! Ladies and gentlemen, meine damen und herren, mesdames et mesieurs, doamnelor și domnilor bine ați venit la unicul, inimaginabilul, extraordinarul spectacol de cabaret... În seara aceasta vă veți bucura de cele mai fascinante prezențe într-o fascinanta poveste. Noi, gazdele dumneavoastră: Annie, Allie, Tammie, Rossie, Penny, Dannie, Maggie, Brabra Jo, Baby Boy și Mr. Tom suntem aici pentru a vă purta pe aripile unui spectacol de... CABARET!”, promite echipa de actori, iubitorilor de teatru din urbea noastră.
    Așadar, marți, 29 martie a.c., de la ora 20.00, faceți-vă timp pentru un spectacol cu totul și cu totul inedit! 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost