ULTIMA ORĂ! VIOL cu repetiție! Bărbat reținut după ce a violat pentru a doua oară o femeie de 81 de ani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! VIOL cu repetiție! Bărbat reținut după ce a violat pentru a doua oară o femeie de 81 de ani
ULTIMA ORĂ! VIOL cu repetiție! Bărbat reținut după ce a violat pentru a doua oară o femeie de 81 de ani
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

 Un bărbat de 62 de ani, din comuna Nistorești, a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, el fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol asupra unei bătrâne de 81 de ani, din aceeași localitate. Astăzi, principalul suspect va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă. 
 Potrivit unor surse, fapta ar fi fost comisă în după amiaza zilei de 28 ianuarie a.c. Bătrâna ar fi fost luată cu forța de inculpat și dusă într-un vagon, unde ar fi fost violată. Bărbatul a și bătut-o pe femeie, aceasta având nevoie de un număr destul de mare de îngrijitj medicale pentru refacere.
 Potrivit unor surse, bătrâna ar mai fi fost violată de același bărbat și în urmă cu mai mulți ani.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost