ULTIMA ORĂ! VIDEO! O învățătoare vrânceancă și corul parohiei din Irești, Vidra, succes la ”Românii au talent”
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! VIDEO! O învățătoare vrânceancă și corul parohiei din Irești, Vidra, succes la ”Românii au talent”
Voteaza :

Articolul a primit 9 voturiLăcrămioara Buscă, o învățătoare vrânceancă, și corul parohiei din Irești, Vidra, au impresionat vineri seară juriul emisiunii ”Românii au talent”, transmisă la Pro Tv. Interpretarea plină de sensibilitate a învățătoarei de 43 de ani și versurile despre românii plecați în străinătate au adus lacrimi în ochii publicului. “Parcă ați ales melodia asta exact pe sufletul nostru și pe tema sezonului 8, Marea Unire a Talentelor”, le-a spus Andra copiilor și preotului dirijor din Vidra. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost