Incendiu la clădirea Pomicola dinspre Petrești și la subsolul unui bloc din Focșani" />
ULTIMA ORĂ! VIDEO! Incendiu la clădirea Pomicola dinspre Petrești și la subsolul unui bloc din Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! VIDEO! Incendiu la clădirea Pomicola dinspre Petrești și la subsolul unui bloc din Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturiPompierii intervin la această oră pentru stingerea unui incendiu izbucnit la clădirea stațiunii Pomicola, de la ieșirea din Focșani spre Petrești. Se pare că incendiul se manifestă la centrala clădirii. În zonă a fost întrerupt curentul electric. Tot în această seară, pompierii au intervenit în Focșani pentru stingerea unui incendiu la subsolul unui bloc situat pe strada Bucegi.UPDATE!
„Intervenție municipiul Focșani, strada Cuza Voda (spre Petrești). Ard cca. 100 mp acoperiș de la camera unei centrale, intervine DP Focșani cu 1 ASAS, incendiu localizat“, transmit reprezentanții ISU Vrancea.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost