UPDATE!!! Persoana dispărută a fost găsită " />
ULTIMA ORĂ! VIDEO! Femeie rătăcită în munți, la Bîrsești; ea ar fi trebuit să ajungă la o stână
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! VIDEO! Femeie rătăcită în munți, la Bîrsești; ea ar fi trebuit să ajungă la o stână
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

 


O femeie de aproximativ 75-80 de ani, din comuna Bârsești, este căutată la această oră de pompieri, salvamontiști, efective ale poliției, jandarmeriei și SVSU după ce un apel la 112 a sesizat faptul că aceasta ar fi dispărut de acasă și s-ar fi rătăcit într-o zonă muntoasă, pe raza comunei de domiciliu.  
 Femeia a dispărut astăzi, în jurul orei 11:00, după ce ar fi plecat de acasă către o stână. Oamenii de la stână au fost cei care au anunțat dispariția femeii, după ce aceasta nu a mai ajuns la ei. 

UPDATE!!!

Apel 112 persoană rătăcită în mediul montan.
La ora 15.11 prin SNUAU 112, IJJ VN a fost anunțat că o persoană de sex feminin de 78 de ani a plecat spre o stână şi nu a mai ajuns la destinaţie. La ora 11.00 persoana a fost văzută, în drum către stână, la 1 km distanţă de stână. La fața locului am deplasat 11 jandarmi cu 4 auto, care împreună cu efective din cadrul IPJ VN 7 lucrători şi 1 câine de serviciu, 2 auto, ISUJ VN 5 subofiţeri cu 1 auto, Salvamont Vrancea 5 lucrători cu 1 auto şi 7 lucrători SVSU din cadrul Primăriei Bârseşti au început căutările pentru găsirea persoanei rătăcite.
În funcție de evoluția situației opetative vom reveni cu detalii.

IJJ Vrancea

UPDATE!

Persoana dispărută a fost găsită, nu are vătămări corporale.

IJJ Vrancea


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO si GALERIE FOTO: Șoferi și motocicliști! Polițiștii acționează zi și noapte cu noul radar mobil cu laser integrat
    Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au pus în funcțiune de ieri un aparat de radar mobil cu laser integrat și cameră video digitală de înaltă fidelitate. Cinemometrul LTI 20-20 TruCAM este cel mai performant apărat de măsurare a vitezei.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost