Un vrâncean a tras o bancnotă de 200 de lei la xerox și cu „banii” obținuți a mers la cumpărături

" />
ULTIMA ORĂ! Un vrâncean a tras o bancnotă de 200 de lei la xerox și cu „banii” obținuți a mers la cumpărături
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Un vrâncean a tras o bancnotă de 200 de lei la xerox și cu „banii” obținuți a mers la cumpărături
ULTIMA ORĂ! Un vrâncean a tras o bancnotă de 200 de lei la xerox și cu „banii” obținuți a mers la cumpărături
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi


Constatare infracțiuni de  fals de monedă și tentativa de uz de fals
 În data de 11.03.2018, în jurul orelor 10.30, o patrula  din Cadrul Jandarmeriei Vrancea, în timp ce desfășura activități specifice pe raza comunei Dumbrăveni, a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că un bărbat de aproximativ 50 de ani încearcă să cumpere produse alimentare din târgul Dumbrăveni cu bancnote de 200 lei ce par a fi contrafăcute. La fața locului a fost depistat numitul M. L, care încerca să cumpere produse alimentare de la numita R. G.
 În momentul interceptării, persoana a aruncat pe jos 9 bancnote de 200 lei.
Fiind întrebat de proveniența celor 9 bancnote  de 200 lei acesta a declarat faptul că ”în urmă cu o lună a făcut mai multe copii xerox după o bancnotă de 200 lei venindu-i ideea  de a veni la piață la Dumbrăveni pentru a face cumpărături cu acestea”. 
  Persoana în cauză a fost condusă la sediul S.C.C.O. Vrancea pentru continuarea verificărilor cu privire la cele constatate.
 Bunurile descoperite asupra persoanei au fost ridicate  pentru continuarea verificărilor şi întocmirea actelor de sesizare. În speță a fost intocmit dosar cu acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunilor de fals de moneda și tentativa de uz de fals. Autorul este cercetat în stare de libertate.

Maior George Petrea, purtător de cuvânt al IJJ Vrancea

12 martie 2018

Sursa foto: Facebook- Jandarmeria Română 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost