ULTIMA ORĂ! Un tir a ajuns în șanț la Bizighești
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Un tir a ajuns în șanț la Bizighești
ULTIMA ORĂ! Un tir a ajuns în șanț la Bizighești
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un cap tractor cu numere de București, care trăgea o semiremorcă cu număr de Prahova (tir), mergând din direcția Focșani către Tișița, în localitatea Bizighești, pe DN2 E85, a ieșit în afara părții carosabile intrând în șanț. Au rezultat doar pagube materiale. Cauza probabilă este neadaptarea vitezei la condițiile meteo și carosabil umed într-o curbă, dar poate fi vorba și de oboseală. Accidentul s-a produs în noaptea de 1 spre 2 decembrie, în jurul orei 3.35. Sâmbătă dimineață, tirul era încă la locul accidentului.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost