Un tânăr a fotografiat un obiect luminos pe cerul Focșaniului" />
ULTIMA ORĂ! Un tânăr a fotografiat un obiect luminos pe cerul Focșaniului
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Un tânăr a fotografiat un obiect luminos pe cerul Focșaniului
ULTIMA ORĂ! Un tânăr a fotografiat un obiect luminos pe cerul Focșaniului
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi


Un tânăr a fotografiat un obiect luminos pe cerul Focșaniului și ne-a trimis poza. El ne-a rugat să-i păstrăm anonimatul și îi respectăm, desigur, dorința. Iată mesajul cititorului nostru: „Bună seara! Astăzi, în jurul orei 17:15, am observat deasupra unui bloc din spatele grădiniței 18 (lângă care locuiesc), o lumină puternică. Poza a ieșit neclară, însă în realitate erau niște lumini puternice, ca niște reflectoare. Am făcut poza apoi am ieșit din cameră, iar când m-am întors (cam după 1 minut) lumina dispăruse. Era o lumină relativ puternică deoarece lumina inclusiv camera mea. O seară plăcută!“, este mesajul transmis de cititorul nostru. 
Este adevărat că „OZN-ul“ din Târgoviște, cu tot cu extraterestru, au stârnit interesul și glumele internet-ului zilele trecute, însă nu trebuie uitat că pe 7 ianuarie 2015, un obiect misterios care a luminat cerul României la 3 dimineaţa, a fost surprins de camerele de supraveghere existente în municipiul Focşani, dar şi în alte localităţi din judeţ şi din ţară. Unii au spus că a fost meteorit, alţii cometă, unii meteor, alţii rachetă. 
De asemenea, presa centrală a relatat că un obiect luminos a putut fi observat pe cer în prima zi din 2018, în jurul orei 18:50, în mai multe zone din România. Fenomenul a fost văzut în Capitală, în județul Botoșani, pe autostrada A3 dar și în Focsani. 
Ce să fie obiectul luminos pe care pe care l-a fotografiat în această seară cititorul nostru? 

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost