ULTIMA ORĂ! Un medic oncolog, noul manager al Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Un medic oncolog, noul manager al Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni
ULTIMA ORĂ! Un medic oncolog, noul  manager al Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

 Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni are un nou manager. Cei trei candidați au susținut ieri ultima probă, iar astăzi au fost afișate rezultatele pe site-ul spitalului. Conform site-ului, Mihai Bojoaică, care a ocupat și până acum funcția de manager, a obținut 7.25 de puncte, avocatul Marius Diniță a obținut 7.47 puncte, iar medicul oncolog Ionuț Răzvan Costin a obținut cel mai mare punctaj, surclasându-i pe ceilalți doi candidați, cu 7.56 de puncte. El este fiul medicului Vasile Costin de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vrancea. 
 Pentru  numirea oficială în funcția de manager se așteaptă ordinul Ministrului Sănătății, în prezent desfășurându-se etapa contestațiilor.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO si GALERIE FOTO: Șoferi și motocicliști! Polițiștii acționează zi și noapte cu noul radar mobil cu laser integrat
    Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au pus în funcțiune de ieri un aparat de radar mobil cu laser integrat și cameră video digitală de înaltă fidelitate. Cinemometrul LTI 20-20 TruCAM este cel mai performant apărat de măsurare a vitezei.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost