Un focșănean ar fi înjunghiat un brașovean la Anagnina, Roma" />
ULTIMA ORĂ! Un focșănean ar fi înjunghiat un brașovean la Anagnina, Roma
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Un focșănean ar fi înjunghiat un brașovean la Anagnina, Roma
ULTIMA ORĂ! Un focșănean ar fi înjunghiat un brașovean la Anagnina, Roma
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi


Într-o postare pe pagina de Facebook a Ziarului Emigrantul se arată că un focșănean l-ar fi înjunghiat duminică pe Daniel Bostacă, un român originar din Brașov despre care evz.ro scria în 2008 că este preşedintele Asociaţiei România din Roma și că dorea să se implice în politica din Pensinsulă. Iată ce scrie însă Ziarul Emigrantul: 
„A IESIT CU SÂNGE DE LA MICI LA ANAGNINA (ROMA)
Duminică, 16 iulie, bâlciul de la Anagnina s-a însângerat. O neînțelegere intre cei car vindeau mici si bere la capătul liniei de metrou A, Anagnina, s-a lăsat cu înjunghieri. Daniel Bostacă, cel care de ani de zile deținea supremația țarcului unde se întâlneau românii duminica la mici, bere si manele, a fost înjunghiat de rivalul acestuia in afaceri, un focșănean care obținuse autorizație de vânzător ambulant al acelorași produse acolo. Acesta din urma, de câteva luni, se postase cu un Piaggio echipat cu masă caldă, grătar pentru mici și frigider cu bere spre supărarea vechiului chiriaș Bostacă, evacuat de autorități. Carabinierii, chemați inițial de focșănean, nu au reușit să aplaneze conflictul. Astfel, divergențele au continuat, Bostacă fiind tăiat de focșănean cu un cuțit de bucătărie. Acesta a fost arestat de carabinierii de la unitatea Cinecitta iar Bostacă transportat de ambulanță la spital“.

 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Si Costica Argint era negustor de mici prin ITALIA.Cumva este vb.despre el ?

  DE rosu, postat pe 16-07-2017, la 20:39

 • Ce aveti cu costica argint? Nu mai are nici o putere. El s-a dat la fund ca a imbatranit. I-am vazut odrasla, pe danut ca la trimis in Romania in "vacanta" , zilele acestea iesea de la pariuri sportive o fi pariat de ala de la Focsani sau pe ala de la Brasov?

  DE geo_italia, postat pe 16-07-2017, la 21:21

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost