ULTIMA ORĂ! Un copac a căzut peste o mașină, în Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Un copac a căzut peste o mașină, în Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervine pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism parcat pe strada Rarău din municipiul Focșani.

UPDATE
Alte două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Focșani intervin pentru degajarea a doi copaci cazuți pe străzile Ion Basgan și Teiului din municipiului Focșani.

UPDATE 2!
O altă intervenție a pompierilor focșăneni pentru degajarea unui copac se desfășoară în acest moment pe strada Pictor Grigorescu din municipiul Focșani.

UPDATE 3!
O altă intervenție a pompierilor focșăneni este pentru degajarea unei crengi căzută pe un autoturism aflat pe strada Renașterii din municipiul Focșani.

UPDATE 4!
Încă o intervenție pentru degajarea unui copac cazut pe un autoturism, de această dată pe str. Dr. Telemac din municipiul Focșani. Intervine un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani.

UPDATE 5!
Intervenție pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, mun. Focsani, str. Oituz. Intervine un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani.

UPDATE 6!
Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervine pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, mun. Focsani, b-dul București.

UPDATE 7!
Două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Focșani intervin pentru degajarea a doi copaci cazuți pe străzile Duiliu Zamfirescu și Ghinea Dorinel din mun. Focșani. Cel din urmă a avariat două autoturisme.

ISU Vrancea 

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Infracţional

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit-o pe șoferița care i-a accidentat fiul pe trecerea de pietoni
    Un băiat în vârstă de 6 ani, din Panciu, a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng, prin accident rutier, după ce, în seara zilei de joi, a fost acroșat de un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 37 de ani.

UPDATE!!!

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost