ULTIMA ORĂ! Un copac a căzut peste o mașină, în Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Un copac a căzut peste o mașină, în Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervine pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism parcat pe strada Rarău din municipiul Focșani.

UPDATE
Alte două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Focșani intervin pentru degajarea a doi copaci cazuți pe străzile Ion Basgan și Teiului din municipiului Focșani.

UPDATE 2!
O altă intervenție a pompierilor focșăneni pentru degajarea unui copac se desfășoară în acest moment pe strada Pictor Grigorescu din municipiul Focșani.

UPDATE 3!
O altă intervenție a pompierilor focșăneni este pentru degajarea unei crengi căzută pe un autoturism aflat pe strada Renașterii din municipiul Focșani.

UPDATE 4!
Încă o intervenție pentru degajarea unui copac cazut pe un autoturism, de această dată pe str. Dr. Telemac din municipiul Focșani. Intervine un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani.

UPDATE 5!
Intervenție pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, mun. Focsani, str. Oituz. Intervine un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani.

UPDATE 6!
Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervine pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, mun. Focsani, b-dul București.

UPDATE 7!
Două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Focșani intervin pentru degajarea a doi copaci cazuți pe străzile Duiliu Zamfirescu și Ghinea Dorinel din mun. Focșani. Cel din urmă a avariat două autoturisme.

ISU Vrancea 

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL
47
8
35
18
26
2

Extragerea noroc:  0633869

Harta Focsani
   

Ştiri din judeţ

Aproape O MIE DE FAMILII din Adjud s-au trezit cu datorii la întreținere. Președinta UAP Vrancea, Violeta Balica, și casiera Laura Mitrașc se acuză reciproc
    Aproape o mie de familii care locuiesc în blocurile din municipiul Adjud au aflat la începutul anului că au datorii restante la întreținere din anii trecuți deși majoritatea știau că sunt la zi cu plata facturilor.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost