ULTIMA ORĂ! Un bărbat din Biliești a încercat să se sinucidă cu erbicid de teama divorțului
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Un bărbat din Biliești a încercat să se sinucidă cu erbicid de teama divorțului
ULTIMA ORĂ! Un bărbat din Biliești a încercat să se sinucidă cu erbicid de teama divorțului
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

 Un bărbat de 50 de ani, din comuna Biliești, a încercat să se sinucidă, astăzi, în jurul orei 13.00. Cu scopul de a-și pune capăt zilelor, bărbatul ar fi băut erbicid. 
Din fericire, echipajul SAJ a ajuns în timp util la bărbat acasă. El fost preluat de urgență și transportat la Spitalul Județean. Potrivit unor surse oficiale, starea sa este stabilă.
 Primarul comunei Biliești, Vasile Chirilă, a confirmat incidentul. Potrivit edilului,  bărbatul care a încercat să se sinucidă a lucrat ca șef de fermă mai mulți ani, fiind un om isteț. Soția lui ar fi fost plecată din țară timp de câțiva ani, timp în care el, de dorul femeii, s-ar fi apucat de băutură. Când s-a întors în țară, femeia i-ar fi spus că dacă nu renunță la băutură divorțează. De frica divorțului, bărbatul a încercat să-și ia viața. 

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permise



Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.



Intamplari neadevarate











FLASH NEWS NATIONAL












21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Social

AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT pentru asigurați și pensionari, acordate prin Casa Județeană de Pensii
    Pensionarii și asigurații din județul nostru care doresc să beneficieze de tratamente balneare într-una din stațiune baneoclimaterice din țară, își pot pregăti bagajele, deoarece primele astfel de bilete au fost repartizate de Casa Naţională de Pensii Publice către Casa Judeţeana de Pensii Vrancea.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost