ULTIMA ORĂ! Un bărbat din Biliești a încercat să se sinucidă cu erbicid de teama divorțului
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Un bărbat din Biliești a încercat să se sinucidă cu erbicid de teama divorțului
ULTIMA ORĂ! Un bărbat din Biliești a încercat să se sinucidă cu erbicid de teama divorțului
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

 Un bărbat de 50 de ani, din comuna Biliești, a încercat să se sinucidă, astăzi, în jurul orei 13.00. Cu scopul de a-și pune capăt zilelor, bărbatul ar fi băut erbicid. 
Din fericire, echipajul SAJ a ajuns în timp util la bărbat acasă. El fost preluat de urgență și transportat la Spitalul Județean. Potrivit unor surse oficiale, starea sa este stabilă.
 Primarul comunei Biliești, Vasile Chirilă, a confirmat incidentul. Potrivit edilului,  bărbatul care a încercat să se sinucidă a lucrat ca șef de fermă mai mulți ani, fiind un om isteț. Soția lui ar fi fost plecată din țară timp de câțiva ani, timp în care el, de dorul femeii, s-ar fi apucat de băutură. Când s-a întors în țară, femeia i-ar fi spus că dacă nu renunță la băutură divorțează. De frica divorțului, bărbatul a încercat să-și ia viața. 

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost