ULTIMA ORĂ! Un bărbat a fost călcat de tren în zona fostului FNC
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Un bărbat a fost călcat de tren în zona fostului FNC
ULTIMA ORĂ! Un bărbat a fost călcat de tren în zona fostului FNC
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Un bărbat a fost călcat de tren în această dimineață, în zona fostului combinat de furaje și nutrețuri combinate (FNC). La fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj de la ambulanță, care a constatat că bărbatul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, avea leziuni incompatibile cu viața. Se pare că el fusese văzut de mai multe ori în zonă de angajații de la padocul Primăriei Focșsni.
„A fost surprins și accidentat la intrarea în stația CF-Focșani, dinspre partea cu Râmnicul Sărat. A încercat să traverseze nefiind atent și a fost surprins de  locomotiva trenului InterRegio 10.661 ce se deplasa spre Iași. Victima are în jur de 58-60 de ani, are cam 1.60 cm înălțime, pare a fi localnic, a fost văzut cam la interval de două zile de cei care stau în zonă, cum traversa spre strada Cotești. Nu s-a aruncat în mod intenționat. Efectiv a forțat trecerea căii ferate în momentul în care a fost surprins de semnalul sonor al locomotivei. A fost un accident. A fost găsită asupra sa o sacoșă de rafie în care culegea frunze de viță de vie și flori de soc. În urma acestui eveniment trenul a avut întârziere de aproximativ o oră. Victima a fost lovită frontal și târâtă pe o distanță de aproximativ 30 de metri, pe toată suprafața podului respectiv. A fost agățat cu partea dreaptă a locomotivei, din capătul înspre Râmnicul Sărat și a ajuns tocmai în capătul celălalt înspre Focșani”, ne-a precizat subcomisar Mihai Tumurică, de la Poliția Transporturi Feroviare.

 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Dumnezeu sa îl ierte! !

    DE Elena, postat pe 18-05-2017, la 16:48

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL21
5
44
48
11
49

Extragerea noroc:  9926601

Harta Focsani
   

Actualitatea

Marian Oprișan: Vă aștept cu inima deschisă pentru a scrie împreună istoria începutului Parcului Mândriei Naționale
Președintele Consiliului Județean Vrancea și al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR), Marian Oprișan, a lansat o nouă invitație românilor de a participa la acțiunea de plantare a primei serii de stejari, în cadrul Parcului Memoriei Naționale – Mărășești – RoMândria.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost