ULTIMA ORĂ! Trafic deviat în Focșani din cauza incendiului de la Pensiunea Monte Carlo. Incendiul se extinde nefiind deocamdată localizat
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Trafic deviat în Focșani din cauza incendiului de la Pensiunea Monte Carlo. Incendiul se extinde nefiind deocamdată localizat
ULTIMA ORĂ! Trafic deviat în Focșani din cauza incendiului de la Pensiunea Monte Carlo. Incendiul se extinde nefiind deocamdată localizat
Voteaza :

Articolul a primit 13 voturi

 Traficul este deviat în Focșani din cauza incendiului de la Pensiunea Monte Carlo din Cartierul Sud, inclusiv pentru transportul public.
 Astfel, bulevardul București este blocat între intersecția de la Comcereal până la ieșirea din Focșani, circulația fiind deviată pe strada 1 Decembrie și apoi pe centura Focșaniului. De asemenea, intrarea în Focșani dinspre Golești este în continuare blocată. 
 Din păcate, incendiul nu a fost localizat până la această oră și s-a extins la apartamentele blocului din vecinătate. Locatarii acestor apartamente au fost evacuați.
 Pompierii intervin cu 9 autospeciale și intenționează să solicite ajutorul popierilor de la Râmnicu Sărat.
 Vom reveni cu amănunte!

 

 

23 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • ma gandesc in caz de calamitate ... cutremur ce ne facem domnilor cand noi nu reusim sa stingem si sa limitam pagubele intr-un singur loc. va fi vai si amar de noi , iar spitalul nu va face fata , cum nici isu , politia si populatia deasemenea vor fi depasiti si bulversati de situatie. Asta inseamna sa ai oameni nepregatiti , bagati prin spagi si nepotisme , dezinteresati si fara lider care sa-i coordoneze si sa-i capaciteze si mai mult fara echipament , sau in cazul de fata cu putin echipament nou , dar fara sa stie sa-l utilizeze la maxim.

  DE vali, postat pe 09-03-2017, la 14:43

 • chiar asa ..?avem masini dar nu avem apa...cum sa nu functioneze niciun hidrant?in preajma bezinariei ?se poate asa ceva?pana la urma care este ilegala ...pensiunea din lemn construita langa bloc sau benzinaria in oras.?

  DE Marin, postat pe 09-03-2017, la 14:57

 • Nu ai dreptate vali , cred ca ai realizat intensitatea incendiului si chiar nu puteau mai mult pompieri.

  DE Gaby, postat pe 09-03-2017, la 15:04

 • Benzinaria din sud a fost acolo dintotdeauna. Nu stiu de unde a scos-o Marin pe asta cu ilegalitatea amplasarii acesteia. Asa-i când nu ai alta perspectiva. Ma intreb ce ar fi facut daca traia in Bucuresti si ar fi trebuit sa mearga sa-si faca plinul de benzina, undeva in afara orasului, ca de, asa crede el ca e legal sa fie amplasata o benzinarie!? Sa se faca o ancheta seriaoasa, dom'le! :)))

  DE Marinelu', postat pe 09-03-2017, la 15:20

 • Majoritatea incendiilor au la baza supraincalzirea instalatiilor electrice, care fiind facute de electricieni doar cu numele, meserie mai putina! Folosesc cabluri multifilar dar legaturile in doze le fac cu suprafata mica de contact folosid morsete care preseaza legatura un surub de 2.5 mm2 (si vrei sa nu se supraincalzeasca!)

  DE Nelu, postat pe 09-03-2017, la 15:36

 • De ce nu e apa in hidranti? Simplu: ingineria financiara de care ne vorbeste, in continuu, un vechi colaborator al acestei rubrici! :) A bon entendeur salut!

  DE Odiseu, postat pe 09-03-2017, la 15:40

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Învăţământ

Șeful Inspectoratului Școlar ar putea fi DEMIS după ce a obținut calificativul nesatisfăcător
Șeful Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea, profesorul Dorin Cristea, a obținut la evaluarea activității din anul școlar 2016-2017 un  punctaj care ar putea duce la demiterea sa din funcție, potrivit metodologiei.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost