ULTIMA ORĂ! Tânăr reținut pentru tâlhărie și conducere fără permis
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Tânăr reținut pentru tâlhărie și conducere fără permis
ULTIMA ORĂ! Tânăr reținut pentru tâlhărie și conducere fără permis
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

REŢINUT PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

Miercuri, 7 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au reţinut un bărbat, de 28 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ”tâlhărie calificată” și ”conducerea unui vehicul pe drumurile publice, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce ”.        
La data de 7 februarie a.c., ora 13.30,  Poliția Municipiului Adjud a fost sesizată de către un bărbat, de 47 ani, din localitate, cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, ar fi fost agresat de către o persoană necunoscută și deposedat de mai multe bunuri, prin amenințări.  
În cadrul cercetărilor efectuate în dosarul penal, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiștii au identificat un bărbat, de 28 de ani, din județul Galați, bănuit de comiterea faptei.
Prejudiciul, constând în suma de 1400 lei, un telefon mobil și un lanț din aur, a fost recuperat integral și predat persoanei vătămate.
De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 28 de ani a condus un autoturism deși avea acest drept suspendat.
Cel în cauză a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță și a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Vrancea, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de ”tâlhărie calificată ” și  ”conducerea unui vehicul pe drumurile publice, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce ”.        

Biroul de presă al IPJ Vrancea

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
30
33
5
2
34
19

Extragerea noroc:  5130775

Harta Focsani
   

Social

Copii vânduţi pe geam și nume schimbate pentru a scăpa de demonii bolilor
    Aţi auzit de copiii vânduţi pe geam sau cumpăraţi, scăpând în acest fel de o boală chinuitoare? Aţi auzit de familii care schimbau numele copiilor pentru a le vindeca toate problemele de sănătate?

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost