Sâmbăta e zi de sms-uri penibile pentru PNL Vrancea" />
ULTIMA ORĂ! Sâmbăta e zi de sms-uri penibile pentru PNL Vrancea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Sâmbăta e zi de sms-uri penibile pentru PNL Vrancea
ULTIMA ORĂ! Sâmbăta e zi de sms-uri penibile pentru PNL Vrancea
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi


 În timp ce mii de oameni plantau stejari în parcul Memoriei naționale RoMândria de la Mărășești, în timp ce alții se bucurau de o binemeritată zi de odihnă după o săptămână de muncă, ei bine, în această zi, PNL-iștii n-au avut altă treabă decât să-i deranjeze pe vrânceni cu sms-uri penibile. Liberalii au primit ordin de partid și o listă cu numere de telefon (de unde oare?!), numere la care să trimită mesaje în care să-i mintă pe vrânceni în legătură cu motivele pentru care PNL-ul a depus o moțiune de cenzură împotriva guvernului Tudose. Deși au fost cei care au scăzut salariile românilor cu 25%, deși au fost cei care au impozitat pensiile, liberalii au acum tupeul să-i deranjeze pe vrânceni pentru a le transmite minciuni privind o pretinsă scădere a salariilor, în condițiile în care mari angajatori din țară au transmis că salariile angajaților nu vor fi în niciun fel afectate. Liberalii știu că moțiunea lor nu doar că nu va primi voturile parlamentarilor, dar nu are nici impact în rândul populației, așa că apelează la tertipuri precum aceste sms-uri. „PNL a depus MOTIUNE DE CENZURA impotriva Guvernului Tudose-Dragnea! Va rugam SA INFORMATI cat mai multi cetateni pentru a avea IMPACT NATIONAL! ....... Retransmiteti acest mesaj TUTUROR contactelor din agenda dumneavoastra! SG PNL VN”
 Interesant este că mesajele vin de la același număr de telefon de la care au fost trimise și sms-urile cu felicitările de Paște de la șeful liberalilor, Cătălin Toma. 
 Iată cu ce se ocupă așadar PNL-istul șef în timp ce oameni disperați nu primesc locuințe sociale, iar focșănenii trebuie să plătească tarife mai mari și să primească servicii mai proaste de la ENET, să nu aibă sărbători de iarnă luminate frumos, toate pentru că liberalii ori nu votează ori absentează de la ședințele Consilului local, așa că proiectele de hotărâre privind rezolvarea acestor probleme nu pot fi adoptate. 
 Vor fi oare liberalii la fel de prompți precum au fost când au răspuns la ordinul privind trimiterea sms-urilor mincinoase și marți dimineață, la 7.30, atunci când a fost convocată o ședință extraordinară a Consilului local Focșani? La cum și-au bătut joc până acum de focșăneni, nimeni nu mai are așteptări pozitive de la PNL-iști.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

4
15
48
2
23
20

Extragerea noroc:  2263413

Harta Focsani
   

Interviu

Ana Alexandra Șerbu, ofițer debutant la Biroul de Investigații Criminale, nu se teme de infractori și duce mai departe, cu mândrie, exemplul tatălui său
    De când eram mică mi-am dorit să fiu polițistă. Probabil au contat și influențele din familie. Tatăl meu a fost polițist. M-a atras ceea ce făcea el și mi-am dorit și eu să-i calc pe urme. De azi înainte, în primul rând voi învăța mai mult decât am făcut-o până acum.

POZA ZILEI

Iarnă pe 23 martie

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost