ULTIMA ORĂ! PSD Vrancea: Salariaţii şi pensionarii nu trebuie să fie îngrijoraţi în legătură cu gesturile şi acţiunile politicianiste ale PNL!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! PSD Vrancea: Salariaţii şi pensionarii nu trebuie să fie îngrijoraţi în legătură cu gesturile şi acţiunile politicianiste ale PNL!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturiPNL continuă să demonstreze că este un partid iresponsabil!

PSD Vrancea doreşte să atragă atenţia românilor asupra falsurilor şi minciunilor grosolane pe care Partidul Naţional Liberal le promovează cu privire la Pilonul II de pensii. Astfel, PNL vrea să îşi construiască o fărâmă de capital electoral generând îngrijorarea angajaţilor pe care îi minte că actualul Guvern "vrea să diminueze contribuţiile românilor la Pilonul II de pensii".
Încă o prostie şi încă o minciună cât casa, pe care PNL o strecoară în cutiile poştale ale oamenilor. Faptul că PNL şi Preşedintele României alimentează un subiect fals pe tema Pilonului II de pensii este nu doar un lucru regretabil ci şi periculos deoarece astfel de minciuni grosolane pot genera nelinişti pe pieţele financiare şi, implicit, pot afecta acest segment de piaţă.
Din păcate, PNL se comportă ca un partid iresponsabil şi joacă o carte electorală pe un subiect inventat, mistificat! Un partid cu pretenţii europene şi care revendică un trecut centenar nu are voie să umble cu astfel de pliante veninoase în care minciunile sunt spuse cu pretenţie de adevăr! Mai mult, demogogia este şi mai mare atunci când PNL anunţă că depune chiar şi o moţiune simplă pe un astfel de subiect inventat!
PSD Vrancea doreşte să le reamintească românilor că astfel de scenarii sunt opera unor diversionişti şi atrage atenţia în legătură cu faptul că prin astfel de demersuri politice, PNL produce efecte negative în costurile de împrumut pe care Ministerul Finanţelor trebuie să le plătească.
PSD Vrancea solicită organelor competente să analizeze efectele acestor minciuni şi să dispună măsuri legale, în caz că se vor crea prejudicii!
Salariaţii şi pensionarii nu trebuie să fie îngrijoraţi în legătură cu gesturile şi acţiunile politicianiste ale PNL! Bugetul de stat are banii necesari pentru plata pensiilor şi salariilor, iar singurii care discută, iresponsabil, despre Pilonul II de pensii sunt liberalii. O fac într-un mod josnic şi mincinos! De altfel, după fuziunea cu PDL, nu este de mirare că celor din PNL li se "năzare" o astfel de temă probabil că au împrumutat "năravurile" colegilor care sunt obişnuiţi să taie pensiile şi salariile! Au mai făcut-o!

MARIAN OPRIŞAN
Vicepreşedinte PSD

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost