PSD Vrancea anunță public „susținerea față de Președintele Liviu Dragnea și față de Prim Ministrul Sorin Grindeanu“

" />
ULTIMA ORĂ! PSD Vrancea anunță public „susținerea față de Președintele Liviu Dragnea și față de Prim Ministrul Sorin Grindeanu“
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! PSD Vrancea anunță public „susținerea față de Președintele Liviu Dragnea și față de Prim Ministrul Sorin Grindeanu“
ULTIMA ORĂ! PSD Vrancea anunță public „susținerea față de Președintele Liviu Dragnea și față de Prim Ministrul Sorin Grindeanu“
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi


PSD Vrancea a remis astăzi presei un comunicat în care își reafirmă susținerea față de președintele social democrat Liviu Dragnea și prim ministrul Sorin Grindeanu. În comunicat se arată că guvernarea PSD-ALDE, formată ca urmare a votului românilor din 11 Decembrie 2016, a pus în aplicare cel mai bun program de guvernare. Social democrații vrânceni mai spun că într-un moment în care ar trebui sa fim mai uniți ca niciodată, există persoane "care ar vrea sa facă din România o a doua Ucraină". PSD Vrancea solicită conducerii centrale ca cei care nu vor să pună în aplicare programul de guvernare și critică guvernul să fie excluși din partid. 
Vă prezentăm mai jos textul integral al comunicatului: 

 „Pe 11 decembrie 2016, poporul român a arătat lumii întregi că își dorește ca România să fie guvernată pentru următorii 4 ani de alianța PSD-ALDE. Formă supremă de exprimare a voinței populare, votul liber exprimat de cetățenii prezenți la urne nu a lăsat loc de îndoieli vizavi de dorința românilor. Și pentru că românii au arătat că au încredere în noi, era de datoria noastră să începem imediat să aplicăm pas cu pas programul de guvernare pe care l-am prezentat în campania electorală. Iar primul pas a fost eliminarea celor 102 taxe începând cu 1 februarie 2017. Dar avem în vedere și multe alte măsuri pe care abia așteptăm să le aplicăm în beneficiul tuturor românilor. În schimb, nu ne dorim decât liniște în țară și o cât mai bună colaborare între instituțiile statului, indiferent că vorbim de cele centrale sau locale. 
 Tocmai de aceea este trist să vezi că acum, când avem nevoie mai mult ca oricând de liniște și unitate, se găsesc unii care ar vrea să facă din România o a doua Ucraina. Și mai trist este că astfel de mesaje vin din însuși interiorul partidului nostru, când noi ar trebui să fim primii care să dăm românilor exemplu de unitate. PSD Vrancea e gata să dea un astfel de mesaj și anunțăm și pe această cale, în mod public, susținerea față de Președintele Liviu Dragnea și față de Prim Ministrul Sorin Grindeanu. 
 Totodata însă, PSD Vrancea solicită conducerii să ia toate măsurile statutare față de cei care contestă conducerea partidului și atacă zi de zi Guvernul condus de Premierul Grindeanu. Onorabil ar fi ca cei care consideră că nu mai sunt reprezentați de conducerea PSD, să își dea demisia din partid. Iar dacă nu au suficientă bărbăție pentru astfel de gesturi, așteptăm de la conducerea partidului excluderea de urgență a tuturor celor care nu au chef de muncă și caută fel de fel de motive ca să nu pună umărul la implementarea programului de guvernare asumat de coaliția PSD-ALDE și votat la 11 decembrie de majoritatea românilor“.

 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • O sa-i pomenim sambata viitoare la biserica, asa cum se cuvine de sambata mortilor

  DE Gica, postat pe 16-02-2017, la 21:18

 • Era si culmea sa sustina pe altcineva:)) Taticu judetului a zis,asa se va face... Ulise Grosu,imi fac impresia sau esti trandafir rosu si tu? Ps:ai pensie cumva,care tocmai a fost marita?:)

  DE Ulise psd-istul, postat pe 16-02-2017, la 21:40

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost