ULTIMA ORĂ! Profesoara Ioana Constantinescu, mandatată să conducă Liceul de Artă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Profesoara Ioana Constantinescu, mandatată să conducă Liceul de Artă
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi


 Consiliul de Administrație al Liceului de Artă ”Gheorghe Tattarescu” a mandatat-o pe profesoara Ioana Constantinescu să preia atribuțiile de conducere, după ce fosta directoare, profesoara Diana Tăicuțu, și-a dat demisia, în urma scandalului în care a fost implicată. Ioana Constantinescu este profesoară de limba engleză și membru în Consiliul de Administrație al Liceului de Artă. Profesoara Constantinescu a fost mandatată până la numirea unui director de către IȘJ Vrancea. 

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost