UPDATE! Deținătorii de arme din zonă, verificați de polițiști  " />
ULTIMA ORĂ! Procurorii au un cerc de suspecți în cazul bărbatului împușcat mortal în apropiere de Doaga; în zonă nu a fost organizată partidă de vânătoare
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Procurorii au un cerc de suspecți în cazul bărbatului împușcat mortal în apropiere de Doaga; în zonă nu a fost organizată partidă de vânătoare
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi


 
 Procurorii care anchetează moartea bărbatului de 35 de ani din Garoafa, împușcat sâmbătă seara, au un cerc de suspecți. Potrivit surselor noastre, victima a fost împușcată cu o armă cu alice, care i-au perforat plămânii. Procurorul de caz spune că sâmbătă seara nu a fost organizată, în zonă, vreo partidă de vânătoare.
 „A fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea de o persoană cu privire la faptul că, în seara zilei de 30 septembrie 2017, o persoană a decedat în urma unor leziuni provocate prin împușcare și se fac cercetări în cauză. La momentul acesta, noi luăm în calcul toate ipotezele, nu excludem nicio variantă. La momentul acesta nu avem elemente încât să putem spune că a fost omorât accidental sau cu intenție. Din verificările făcute de noi, nu rezultă să fi fost organizată vreo partidă de vânătoare. Locul în care s-a întâmplat incidentul nu este un fond de vânătoare, ci un lan de porumb care aparține unei societăți comerciale. Se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de omor. La acest moment, avem un cerc de suspecți“, a declarat procurorul de caz, Nicolae Pârcălăbescu.    
 Un paznic, care locuiește într-unul din blocurile de la Doaga, a fost dus la parchet pentru audieri, el având calitatea de martor. Potrivit surselor noastre, polițiștii și procurorul de caz au mers la un imobil din Doaga, care servește ca locuință și sediu al unei societății comerciale, de unde au ridicat mai multe arme, ce urmează a fi expertizate. De asemenea, un bărbat, din imobilul respectiv, a ajuns la audieri. 

UPDATE! Toți deținătorii de arme din zonă sunt verificați, la această oră (duminică, ora 14.10) de polițiști  

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost