ULTIMA ORĂ! Polițiști amenințați și înjurați de hoți de lemne; au fost nevoiți să tragă cu armele din dotare
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Polițiști amenințați și înjurați de hoți de lemne; au fost nevoiți să tragă cu armele din dotare
ULTIMA ORĂ! Polițiști amenințați și înjurați de hoți de lemne; au fost nevoiți să tragă cu armele din dotare
Voteaza :

Articolul a primit 5 voturi

CERCETAȚI PENTRU FURT DE ARBORI ȘI ULTRAJ

 La data de 4 decembrie a.c., ora 22.01, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că mai multe atelaje hipo care ar transporta material lemnos sustras, se deplasează către comuna Homocea.
 La scurt timp, un echipaj de poliție a identificat pe Drumul Județean 252, patru atelaje hipo încărcate cu material lemnos care se deplasau din direcția Ploscuțeni către Homocea. 
Polițiștii  le-au solicitat conducătorilor de atelaje să oprească, însă aceștia nu s-au conformat și au devenit recalcitranți, manifestând un comportament agresiv. 
 De asemenea, una dintre persoane s-a apropiat de cei doi polițiști, având asupra sa un lemn și a adresat polițiștilor amenințări cu moartea.
În acel moment, s-a acționat regulamentar, cel în cauză fiind somat să înceteze acțiunea, fără rezultat, astfel că polițiștii au executat două focuri de armă în plan vertical, cu armamentul din dotare.
 În sprijinul colegilor, a venit și un al doilea echipaj de poliție din cadrul  Poliției Municipiului Adjud, Biroul de Ordine Publică, astfel reușindu-se conducerea celor 4 bărbați la sediul Poliției. 
De asemenea, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, cele două atelaje hipo, precum și materialul lemnos transportat. 
 Doi dintre bărbați sunt cunoscuți cu antecedente penale, unul dintre aceștia, de 46 ani, din comuna Ploscuțeni, fiind liberat condiționat în cursul lunii noiembrie a.c..
În cauză, cercetările sunt continuate de procurorul de caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, tăiere și  furt de arbori.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Local

Primăria Focșani a plătit datoriile de 4 MILIARDE lei vechi ale locatarilor din blocul G2, altfel conturile municipalității ar fi fost blocate; acești bani TREBUIE recuperați
    Stimați focșăneni, vă aduc la cunoștință faptul că 57 de familii, care locuiesc fără forme legale în blocul G2 au ajuns să aibă în momentul de față datorii totale de aproape 4 miliarde lei vechi la companiile de utilități publice și la bugetul local.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost