ULTIMA ORĂ! Persoană dată dispărută, posibil înecată în râul Șușița
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Persoană dată dispărută, posibil înecată în râul Șușița
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturiO persoană în vârstă, dată dispărută ieri, din Răcoasa, este posibil înecată în râul Șușița. Localnicii au sunat la 112 și au anunțat că au văzut cadavrul unui om pe râu. Pompierii și polițiștii au plecat spre fața locului. Vom reveni cu informații.

UPDATE!
Un echipaj de pompieri militari din cadrul Stației Panciu a intervenit pentru scoaterea trupului neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 73 ani, din apa Șușiței, în dreptul localității Varnița. Apa avea o adâncime de aproximativ 60 cm în locul unde a fost găsit corpul neînsuflețit.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL30
10
11
45
15
37

Extragerea noroc:  6450416

Harta Focsani
   

Actualitatea

Primarul Misăilă vrea să afle opinia focșănenilor despre TAXA DE HABITAT
În urma comentariilor vehemente cu privire la proiectul privind taxa de habitat, apărute în diverse medii și provocate în special de activiștii PNL-iști, ar trebui să ne amintim cu toții că în anul 2006, guvernul PNL-PD-UDMR promova în Parlament Legea 101, privind serviciul de salubrizare a localităților.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost