ULTIMA ORĂ! Persoană dată dispărută, posibil înecată în râul Șușița
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Persoană dată dispărută, posibil înecată în râul Șușița
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturiO persoană în vârstă, dată dispărută ieri, din Răcoasa, este posibil înecată în râul Șușița. Localnicii au sunat la 112 și au anunțat că au văzut cadavrul unui om pe râu. Pompierii și polițiștii au plecat spre fața locului. Vom reveni cu informații.

UPDATE!
Un echipaj de pompieri militari din cadrul Stației Panciu a intervenit pentru scoaterea trupului neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 73 ani, din apa Șușiței, în dreptul localității Varnița. Apa avea o adâncime de aproximativ 60 cm în locul unde a fost găsit corpul neînsuflețit.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost