ULTIMA ORĂ! Persoană dată dispărută, posibil înecată în râul Șușița
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Persoană dată dispărută, posibil înecată în râul Șușița
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturiO persoană în vârstă, dată dispărută ieri, din Răcoasa, este posibil înecată în râul Șușița. Localnicii au sunat la 112 și au anunțat că au văzut cadavrul unui om pe râu. Pompierii și polițiștii au plecat spre fața locului. Vom reveni cu informații.

UPDATE!
Un echipaj de pompieri militari din cadrul Stației Panciu a intervenit pentru scoaterea trupului neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 73 ani, din apa Șușiței, în dreptul localității Varnița. Apa avea o adâncime de aproximativ 60 cm în locul unde a fost găsit corpul neînsuflețit.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Social

AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT pentru asigurați și pensionari, acordate prin Casa Județeană de Pensii
    Pensionarii și asigurații din județul nostru care doresc să beneficieze de tratamente balneare într-una din stațiune baneoclimaterice din țară, își pot pregăti bagajele, deoarece primele astfel de bilete au fost repartizate de Casa Naţională de Pensii Publice către Casa Judeţeana de Pensii Vrancea.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost