ULTIMA ORĂ! O femeie și un bărbat, bănuiți că au exploatat și abuzat fizic și psihic o minoră; bărbatul a fost arestat la domiciliu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! O femeie și un bărbat, bănuiți că au exploatat și abuzat fizic și psihic o minoră; bărbatul a fost arestat la domiciliu
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

 Două persoane, bănuite că ar fi exploatat o minoră, în vârstă de 14 ani, prin obligarea la efectuarea de muncă în mod forțat, sunt cercetate pentru trafic de minori.
 La data de 11 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au organizat o acțiune, pe raza municipiului Adjud, pentru depistarea a două persoane bănuite de trafic de minori. 
 Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu anul 2015, cei în cauză, profitând de imposibilitatea de a-și manifesta voința, ar fi exploatat o minoră, în vârstă de 14 ani, prin supunerea la executarea unor munci în mod forțat. De asemenea, minora ar fi fost abuzată fizic și psihic.
 Ca urmare a administrării probatoriului, a fost dispusă măsura controlului judiciar față de o femeie de 23 de ani, iar față de un bărbat, de 43 de ani, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore.
 Ulterior, magistrații Tribunalului Vrancea au dispus față de bărbatul de 43 de ani măsura arestului la domiciliu pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.
 Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 12 iunie

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost