MAE: Cinci români morți și trei răniți într-un accident produs lângă Viena" />
ULTIMA ORĂ! MAE: Cinci români morți și trei răniți într-un accident produs lângă Viena
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! MAE: Cinci români morți și trei răniți într-un accident produs lângă Viena
ULTIMA ORĂ! MAE: Cinci români morți și trei răniți într-un accident produs lângă Viena
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturiCinci cetățeni români au murit iar alți trei au fost răniți într-un accident care a avut loc lângă Viena, informează un comunicat de presă al MAE. "Cinci cetățeni au decedat iar trei au fost răniți, dintre care doi se află în stare gravă. Persoanele rănite au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. În acest sens, o echipă consulară mobilă din cadrul misiunii diplomatice se deplasează la spitalul unde se află internați cetățenii români, pentru a obține detalii cu privire la starea de sănătate a acestora și pentru a acorda asistență consulară. Misiunea diplomatică română sprijină familiile persoanelor decedate în vederea eliberării certificatelor de deces și a repatrierii trupurilor neînsuflețite", precizează MAE.
Potrivit sursei citate, conform datelor obținute până la acest moment, în accident a fost implicat un microbuz înmatriculat în România, la bordul căruia se aflau 8 cetățeni români. MAE afirmă că misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare referitoare la circumstanțele producerii accidentului, la starea de sănătate a persoanelor rănite, dar și pentru confirmarea identității acestora. Ambasada României în Austria menține legătura cu autoritățile locale și cu familiile victimelor și este pregătită să acorde asistență consulară, în funcție de solicitări, mai arată MAE.
Conform opiniatimisoarei.ro, un microbuz plin cu români a izbit violent un parapete, l-a dărâmat și a lovit mai apoi un pilon de susținere a unui pod, răsturnându-se. Potrivit sursei citate, impactul a fost atât de puternic încât unul dintre ocupanții microbuzului a fost proiectat afară din mașină direct în mijlocul autostrăzii, iar mai multe autovehicule au trecut peste trupul său care a ajuns la 150 de metri de epava mașinii.
Conform gazetanord-vest.ro, în accident a fost implicat un microbuz din Satu Mare care venea spre țară din Germania. Site-urile citate scriu că printre morți sunt și copii.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost