ULTIMA ORĂ! Încă doi minori reținuți în cazul fetei de 13 ani, filmate în timp ce era violată
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Încă doi minori reținuți în cazul fetei de 13 ani, filmate în timp ce era violată
ULTIMA ORĂ! Încă doi minori reținuți în cazul fetei de 13 ani, filmate în timp ce era violată
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

 Procurorii DIICOT Vrancea au reținut în această seară încă doi minori, în dosarul fetei de 13 ani, care a fost luată cu forța dintr-un parc, amenințată și filmată în timp ce era violată, ulterior imaginile fiind postate pe rețele de socializare. 
 Potrivit surselor noastre, cei doi tineri au fost audiați de procurorii DIICOT astăzi, pe parcursul mai multor ore, iar în jurul orei 19.30 pe numele lor au fost emise ordonanțe de reținere. Cei doi vor fi duși în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă chiar în această seară. 
 Reamintim că, în același dosar, cinci tineri au ajuns deja în arest, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă, de magistrații Tribunalului Vrancea. 

Facem precizarea că pe întreg parcursul urmăririi și procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost