ULTIMA ORĂ! Handbal, Cupa României - Turda merge, la limită, mai departe!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Handbal, Cupa României - Turda merge, la limită, mai departe!
Potaissa – CSM Focșani 2007 31-29 (19-13)
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi
 Potaisa Turda și CSM Focșani 2007 s-au întâlnit pentru a doua oară în decurs de patru zile. Mai întâi, în Polivalentă, duminică seara, în campionat iar în această seară, la Turda, în Cupa României. Oaspeții au început jocul cu o prestație foarte bună, în minutul 7 conduceau cu 5-4, a fost 9-7 în minutul 13, dar a urmat o perioadă de șase minute fără gol pentru focșăneni și cu șase reușite pentru gazde și la pauză era 19-13. Partea a doua a întâlnirii a aparținut oaspeților care au marcat de 16 ori și au primit 12 goluri. CSM Focșani s-a apropiat la un gol distanță în minutul 45, când s-a ajuns la 24-23 și în minutul 59,30, când s-a făcut 30-29, după care turdenii au primit eliberatoarea lovitură de la 7 metri cu care au încheiat meciul în ultima secundă. Și merg mai departe în Cupa României. 
 Pentru CSM Focșani 2007 au marcat Eros – 3, Pătru – 2, Moisă – 5, Rață – 5, Năstăsie – 3, Sladic – 5, Rotaru – 2, Hagiu – 1, Mocanu – 1, Popovici – 1, Țuțu – 1.       

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost