ULTIMA ORĂ! FOTO! Sute de persoane participă la procesiunea de Florii din Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! FOTO! Sute de persoane participă la procesiunea de Florii din Focșani
ULTIMA ORĂ! FOTO! Sute de persoane participă la procesiunea de Florii din Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Câteva sute de persoane participă la această oră (sâmbătă, ora 17.45) la procesiunea de Florii, printre care și primarul Focșaniului, Cristi Misăilă. Această procesiune de Florii are două puncte de plecare: Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel de pe B-dul Independenţei şi Biserica Ştefan cel Mare şi Sfânt din Cartierul Sud. Cele două grupuri se vor întâlni la biserica Sf. Ioan Botezătorul din Piaţa Unirii, făcând scurte popasuri la bisericile situate pe traseu. 
La Biserica din Piaţa Unirii, slujba se va desfăşura între 18.00 – 20.30 cu participarea Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ciprian şi trecerea credincioşilor pe la moaştele Sf. Nectarie. 
„La Focșani, procesiunea de Florii va avea două puncte de plecare: biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel de pe Bd. Independenței (ora 17:00) și biserica Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt din Cartierul Sud (ora 16:30), de unde se va merge până la biserica Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul din Piața Unirii, cu scurte popasuri la bisericile situate pe traseu.
Începând cu orele 15:00-15:30, la bisericile aflate în punctele de plecare ale procesiunii, va fi oficiată slujba Vecerniei. La biserica din Piața Unirii, Vecernia va fi săvârșită, de la ora 16:00, de Înaltpreasfințitul Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei.
Procesiunea se va încheia cu sfințirea icoanei praznicului și cu citirea rugăciunii de binecuvântare a pelerinilor, în fața bisericii Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul.
Toți cei prezenți la eveniment vor avea prilejul să se închine la racla cu o părticică din moaștele Sfântului Ierarh Nectarie de la Eghina, care va fi adusă de la Catedrala Arhiepiscopală din Buzău“, a transmis Biroul de presă al Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei. 


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost