ULTIMA ORĂ! Focșăneancă de 49 de ani adusă în comă la spital, după ce a încercat să se sinucidă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Focșăneancă de 49 de ani adusă în comă la spital, după ce a încercat să se sinucidă
ULTIMA ORĂ! Focșăneancă de 49 de ani adusă în comă la spital, după ce a încercat să se sinucidă
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

O femeie în vârstă de 49 de ani, din Focșani, a fost transportată de urgență la spitalul județean, după ce a încercat să se sinucidă, înghițind mai multe pastile. Femeia a fost găsită în comă de către echipajul de ambulanță ajuns la domiciliul acesteia. „Am fost solicitați pentru o femeie în vârstă de 49 de ani, din Focșani, fiind diagnosticată cu sindrom depresiv sever, care a ingerat o cantitate mare de pastile. Femeia a fost găsită în comă și a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului județean” ne-a precizat dr Vitalie Bețișor, manager al SAJ Vrancea.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL
9
28
12
46
8
19

Extragerea noroc:  2338049

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi încep probele scrise la Bac. Reprezentantul MEN în Vrancea a anunțat că, pentru a împiedica frauda, va face verificări inclusiv în toalete
Organizatorii examenului Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017, au anunțat că nicio tentativă de fraudare a examenului nu va fi iertată.

POZA ZILEI

Specific românesc...

SECVENTA ZILEI

Plimbare

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost