ULTIMA ORĂ! Focșăneanca Claudia Prisecaru, a patra la Europene la 3000 metri obstacole tineret! " />
ULTIMA ORĂ! Focșăneanca Claudia Prisecaru, a patra la Europene la 3000 metri obstacole tineret!
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Focșăneanca Claudia Prisecaru, a patra la Europene la 3000 metri obstacole tineret!
ULTIMA ORĂ! Focșăneanca Claudia Prisecaru, a patra la Europene la 3000 metri obstacole tineret!
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturiClaudia Prisecaru, reprezentanta României în cursa de 3000 metri obstacole la Campionatul European de Atletism U 23, s-a clasat pe locul al patrulea în finala care a început sâmbătă, 15 iulie, la ora 18,18 și s-a încheiat pentru ea după 9.57.37!Timpul Claudiei este al doilea record personal după cel din serii când s-a clasat pe locul I, cu 10.07.40.
Claudia, care conducea la 1000 metri, a alergat accidentată la gamba piciorului drept! În aceste condiții performanța Claudiei - și fără îndoială și a profesorului Cristian Orza, cel care o antrenează la lot, este extraordinară!     

 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Felicitari pentru succes care este de fapt o recunostinta a munci depuse cu multa daruire. Da astfel de exemple trebuiesc mediatizate si comunitatea ar trebuii sa stimuleze astfel de performante. Nu sunt prezentate date despre performera,cine este,de unde este,cu ce se ocupa pentru ca cititorul sa fie corect informat.Eu sincer avem impresia ca atleta este din ADJUD iar in titlu se vorbeste despre focsaneanca Claudia Prisecaru.Deci este necesar sa respectam mai mult performanta unor astfel de talente.Inca o data felicitari atletei si antrenorului sau.

  DE DAN, postat pe 15-07-2017, la 21:53

 • FELICITARI

  DE RADU B, postat pe 16-07-2017, la 13:37

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost