ULTIMA ORĂ! Focșănean găsit mort în cadă; vecinii spun că au auzit apa curgând timp de mai multe zile
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Focșănean găsit mort în cadă; vecinii spun că au auzit apa curgând timp de mai multe zile
ULTIMA ORĂ! Focșănean găsit mort în cadă; vecinii spun că au auzit apa curgând timp de mai multe zile
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

 Un bărbat de 76 de ani a fost găsit mort în apartamentul său de pe Aleea 1 Iunie din Focșani. Potrivit informațiilor, el a fost găsit mort în cadă. 
 Vecinii spun că timp de mai multe zile au auzit apa curgând în apartamentul vecinului, iar astăzi (duminică) au sunat la 112. Apelul a fost direcționat la ISU Vrancea, iar pompierii au intrat în locuință pentru a afla ce s-a întâmplat cu proprietarul, pe care l-au găsit mort în cadă. Bătrânul locuia singur, soția sa fiind decedată. 
 Sursele noastre ne-au spus că bătrânul era cunoscut ca având afecțiuni medicale, motiv pentru care decesul său nu este considerat suspect. Prin urmare, urmează ca medicul de  familie să elibereze certificat de deces. 

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost