ULTIMA ORĂ! Elevă lovită pe trecere în Sud, a mers la liceu unde a fost chemată ambulanța
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Elevă lovită pe trecere în Sud, a mers la liceu unde a fost chemată ambulanța
ULTIMA ORĂ! Elevă lovită pe trecere în Sud, a mers la liceu unde a fost chemată ambulanța
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Unei eleve de clasa a X-a de la Colegiul Ion Mincu din Focșani i s-a făcut rău în clasă. Ea a declarat că a fost lovită de o mașină gri condusă de o femeie, în zona ANL din cartierul Sud. Eleva a povestit că șoferița a oprit, a întrebat-o dacă e bine, iar ea i-a răspuns că da, drept urmare conducătoarea auto a plecat mai departe. Fata a început însă să se simtă rău când a ajuns la școală, asistenta fiind chemată pentru a vedea despre ce este vorba. Cadrul medical spune că elevei i-a amorțit piciorul, așa că a fost chemată ambulanța, care a preluat-o pe elevă. La liceu au ajuns și polițiștii.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost