ULTIMA ORĂ! Dosar penal pentru un vrâncean, asupra căruia polițiștii au găsit o năpatcă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Dosar penal pentru un vrâncean, asupra căruia polițiștii au găsit o năpatcă
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

La data de 10 aprilie a.c., ora 4.05, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat pe raza comunei Homocea, în apropiere de râul Siret, un bărbat de 61 de ani, din localiate, care avea asupra sa o plasă de pescuit monofilament, tip năpatcă.
Polițiștii au luat măsura ridicării în vederea confiscării a plasei monofilament deținuta ilegal iar pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 64 litera k din OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

Art. 64 litera k- "producerea, importul, comercializarea, DEȚINEREA sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor .... precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial"

Biroul de presă al IPJ Vrancea

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost