ULTIMA ORĂ! DN 11 A, blocat din cauza zăpezii și a copacilor căzuți pe carosabil. Situația traficului la ora 9
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! DN 11 A, blocat din cauza zăpezii și a copacilor căzuți pe carosabil. Situația traficului la ora 9
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Plt adj Florin Olaru, purtător de cuvânt al ISU Vrancea, a informat că la ora 8.30, DN 11 A Lespezi-Rădăcinești, drum aflat în nordul județului, la granița cu Bacăul, era.blocat. „Intervine SDN cu 2 lame o autofreză, un încărcător. Intervenția este îngreunată de arborii căyuți pe carosabil”, a precizat reprezentantul ISU Vrancea. Acesta a mai spus că se preconiza deblocarea drumului în maxim două ore. 
Azi-noapte, în judeţul Vrancea, traficul feroviar a fost întrerupt pe magistrala 500, între stațiile Pufeşti și Adjud. Traficul a fost reluat în jurul orei 5:30, după remedierea avariei survenite la firul purtător al liniei de contact. Conform Mediafax, locomotiva care remorca un tren a agăţat cu pantograful un cablu care atârna de linia de contact. Din această cauză, opt trenuri au întârziat cu mai mult de 20 de ore.

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 9:00

Data: 21 Aprilie 2017
Ora: 9.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (9:00), din cauza zăpezii şi a viscolului, traficul rutier este întrerupt pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

- DN26 Vânători - Blăgeşti, în judeţele Galaţi şi Vaslui;
- DN24D, în judeţul Galaţi, între intersecţia cu DN26 (zona Folteşti) şi limita cu judeţul Vaslui;
- DN24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui ;
- DN24B Albiţa – Huşi, judeţul Vaslui;
- DN2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui;
- DN15C Agapia – Bălţăteşti, judetul Neamţ
- DN15D Piatra Neamţ – Roman, judetul Neamţ;
- DN11A Podu Turcului  - Bârlad, în judeţul Vaslui.

În judeţul Bihor, traficul rutier este întrerupt pe DN1H Aleşd – Şinteu, din cauza unui autotren care a derapat, din cauza poleiului.
În judeţul Tulcea, traficul rutier este blocat pe DN22A Ciucurova – Topolog, din cauza unui autotren care a derapat, din cauza zăpezii viscolite.
În judeţul Iaşi, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 28A Târgu Frumos - Paşcani, din cauza ninsorii viscolite.
În județul Constanța, din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră (Constanța-Nord, Constanța-Sud, Midia și Mangalia).

UPDATE ora 11! DN 11 A a fost deblocat, dar circulația se desfășoară cu dificultate pe un singur sens.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost