ULTIMA ORĂ! DN 11 A, blocat din cauza zăpezii și a copacilor căzuți pe carosabil. Situația traficului la ora 9
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! DN 11 A, blocat din cauza zăpezii și a copacilor căzuți pe carosabil. Situația traficului la ora 9
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Plt adj Florin Olaru, purtător de cuvânt al ISU Vrancea, a informat că la ora 8.30, DN 11 A Lespezi-Rădăcinești, drum aflat în nordul județului, la granița cu Bacăul, era.blocat. „Intervine SDN cu 2 lame o autofreză, un încărcător. Intervenția este îngreunată de arborii căyuți pe carosabil”, a precizat reprezentantul ISU Vrancea. Acesta a mai spus că se preconiza deblocarea drumului în maxim două ore. 
Azi-noapte, în judeţul Vrancea, traficul feroviar a fost întrerupt pe magistrala 500, între stațiile Pufeşti și Adjud. Traficul a fost reluat în jurul orei 5:30, după remedierea avariei survenite la firul purtător al liniei de contact. Conform Mediafax, locomotiva care remorca un tren a agăţat cu pantograful un cablu care atârna de linia de contact. Din această cauză, opt trenuri au întârziat cu mai mult de 20 de ore.

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 9:00

Data: 21 Aprilie 2017
Ora: 9.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (9:00), din cauza zăpezii şi a viscolului, traficul rutier este întrerupt pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

- DN26 Vânători - Blăgeşti, în judeţele Galaţi şi Vaslui;
- DN24D, în judeţul Galaţi, între intersecţia cu DN26 (zona Folteşti) şi limita cu judeţul Vaslui;
- DN24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui ;
- DN24B Albiţa – Huşi, judeţul Vaslui;
- DN2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui;
- DN15C Agapia – Bălţăteşti, judetul Neamţ
- DN15D Piatra Neamţ – Roman, judetul Neamţ;
- DN11A Podu Turcului  - Bârlad, în judeţul Vaslui.

În judeţul Bihor, traficul rutier este întrerupt pe DN1H Aleşd – Şinteu, din cauza unui autotren care a derapat, din cauza poleiului.
În judeţul Tulcea, traficul rutier este blocat pe DN22A Ciucurova – Topolog, din cauza unui autotren care a derapat, din cauza zăpezii viscolite.
În judeţul Iaşi, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 28A Târgu Frumos - Paşcani, din cauza ninsorii viscolite.
În județul Constanța, din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră (Constanța-Nord, Constanța-Sud, Midia și Mangalia).

UPDATE ora 11! DN 11 A a fost deblocat, dar circulația se desfășoară cu dificultate pe un singur sens.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost