ULTIMA ORĂ! Descindere a poliției la un bar din Focșani din cauza unei bătăi
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Descindere a poliției la un bar din Focșani din cauza unei bătăi
ULTIMA ORĂ! Descindere a poliției la un bar din Focșani din cauza unei bătăi
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Mai multe echipaje de poliție, între care două dube, au ajuns pe bulevardul Unirii din Focșani, după ce într-un bar situat vizavi de Sala Polivalentă a avut loc o bătaie. Conform unor martori, un client i-a dat cu o masă în cap altuia. Scandalagiul și un martor au fost băgați în dubă și duși la poliție pentru a da declarații. La fața locului au rămas mai mulți polițiști pentru a stabili cauzele producerii acestui incident.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost