ULTIMA ORĂ! Buzău: Un vrâncean, implicat într-un accident cu patru răniți, altul prins cu viteză foarte mare
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Buzău: Un vrâncean, implicat într-un accident cu patru răniți, altul prins cu viteză foarte mare
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi


BULETIN INFORMATIV privind evenimente şi activităţi din perioada 5 - 7 ianuarie

(...) *
Indisciplina în trafic sancţionată de poliţişti/ Aproape 400 de sancţiuni contravenţionale şi 34 permise de conducere reţinute

La acest sfârşit de săptămână, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au aplicat aproape 400 de sancţiuni contravenţionale pentru neregulile constatate în trafic şi au reţinut 34 de permise de conducere. Cele mai multe dintre abaterile constatate au fost săvârşite de conducători auto, 155 care nu au respectat regimul legal de viteză, 28 care au condus autoturisme cu diferite defecţiuni tehnice, 29 care nu au utilizat centura de siguranţă, dar şi 8 care au oprit sau staţionat în alte locuri decât cele permise.

Cea mai mare viteză - 117 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 41 de ani, din Vrancea, depistat la volanul autoturismului pe DN 2 E 85, pe raza localităţii Limpeziş.

Permisele de conducere au fost reţinute conducătorilor auto care au depăşit cu peste 50 de km/h limitele legale de viteză, au condus autovehiculele sub influenţa alcoolului, nu au respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului ori s-au angajat în efectuarea unor depăşiri neregulamentare.
Pentru abaterile constatate în trafic poliţiştii rutieri au aplicat peste 50 de sancţiuni contravenţionale şi pietonilor care s-au angajat neregulamentar în traversarea drumului public sau bicicliştilor şi căruţaşilor care nu au respectat normele de circulaţie.
Valoarea totală a sancţiunilor este de peste 133.000 lei.
Totodată, poliţiştii au întocmit şi 6 dosare penale care au vizat conducerea autoturismelor sub influenţa alcoolului, conducerea unor autovehicule neînmatriculate sau fără a poseda permis de conducere.

* (...)

Accident de circulaţie
La data de 5 ianuarie a.c., poliţia a fost sesizată despre producerea unui accident de circulaţie pe DJ 202, în afara municipiului Rm. Sărat.
Din primele verificări efectuate de echipa de cercetare la faţa locului a rezultat că un vrâncean în vârstă de 34 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe direcţia Râmnicu Sărat către Colibaşi, a acroşat un atelaj hipo condus în aceeaşi direcţie de un bărbat de 43 de ani, din Ialomiţa şi care nu era semnalizat corespunzător.
Din eveniment a rezultat rănirea a patru minori aflaţi în atelaj, care au fost transportaţi la spital.
În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.
Respectaţi regulile de circulaţie!

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE
IPJ Buzău
8 ianuarie 2018

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost