ULTIMA ORĂ! Bătrân de 78 de ani, intoxicat cu fum după ce locuința i-a luat foc
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Bătrân de 78 de ani, intoxicat cu fum după ce locuința i-a luat foc
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi


A fost anunțat un incendiu la acoperișul unei case din comuna Dumbrăveni. Intervine Detașamentul de Pompieri Focșani cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.
Au ars mobilierul și articolele de îmbrăcaminte dintr-o cameră. Proprietarul (78 ani) a suferit o intoxicație ușoară cu fum și a fost transportat la spital de ambulanță SMURD. Cauza probabilă: fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate.

Plt adj Florin Olaru, ISU Vrancea

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost