ULTIMA ORĂ! Autotren răsturnat pe marginea E85

0
8449


Un autotren s-a răsturnat în această dimineață pe marginea E85, la ieșirea din Garoafa spre Tișița. Marfa pe care o transporta autovehiculul s-a răsturnat pe câmp. Din primele informații, autotrenul transporta marfă pentru aprovizionarea unui supermarket. Șoferul aștepta ajutoare de la firma unde lucrează pentru a repune autovehiculul pe roți.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat de la primele ore ale dimineții că se semnalează ceață în județul Vrancea, pe DN2 Râmnicu Sărat -Adjud și pe DN23B Râmnicu Sărat – Ciorăști. Pe anumite porțiuni vizibilitatea este sub 50 de metri.
„Le recomandăm conducătorilor auto să conducă prudent, să adapteze viteza de deplasare condițiilor concrete de drum, să evite depășirile și să folosească luminile de întâlnire (dacă este necesar, și pe cele de ceață)”.

Pe de altă parte, Administrația Națională de Meteorologie a prelungit până la ora 11, Codul galben de ceață, dar și polei, în localitățile Focșani, Mărășești, Odobești, Bălești, Biliești, Bolotești, Bordești, Câmpineanca, Cârligele, Ciorăști, Cotești, Dumbrăveni, Garoafa, Golești, Gologanu, Gugești, Măicănești, Milcovul, Nănești, Obrejița, Popești, Răstoaca, Sihlea, Slobozia Bradului, Slobozia Ciorăști, Suraia, Tâmboești, Tătăranu, Èšifești, Urechești, Vânători, Vârteșcoiu, Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here