ULTIMA ORĂ! Arest preventiv pentru doi dintre tinerii care furau din locuințe, control judiciar pentru ceilalți trei
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Arest preventiv pentru doi dintre tinerii care furau din locuințe, control judiciar pentru ceilalți trei
ULTIMA ORĂ! Arest preventiv pentru doi dintre tinerii care furau din locuințe, control judiciar pentru ceilalți trei
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

 Doi dintre tinerii reținuți sâmbătă, sub acuzația de furt, au fost arestați preventiv, iar alți trei au fost plasați sub control judiciar. Decizia a fost luată de magistrații de la Judecătoria Focșani, putând fi contestată. 
 Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Vrancea, „poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au efectuat percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţă, pe raza județului Vrancea. Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor bănuiți, la data de 3 februarie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară, în comunele Suraia și Răstoaca, în urma cărora au fost indisponibilizate bijuterii, telefoane mobile, parfumuri, ceasuri, scule și unelte susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunilor. Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii ianuarie a.c., cei în cauză ar fi sustras din locuințe diverse bunuri, pe care ulterior, fie le-ar fi utilizat în interes propriu, fie le-ar fi comercializat către alte persoane. 6 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 50.000 lei. Cinci persoane cu vârste între 16 și 25 de ani au fost reţinute de poliţişti, urmând a fi prezentate la data de 4 februarie a.c. Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. La percheziții au participat și polițiști din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală Golești și Nănești precum și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale“.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost