ULTIMA ORĂ! Adolescent de 16 ani, reținut după ce A OMORÂT un bătrân, călcându-l pe cap, gât și torace
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Adolescent de 16 ani, reținut după ce A OMORÂT un bătrân, călcându-l pe cap, gât și torace
Voteaza :

Articolul a primit 6 voturi


Un adolescent de 16 ani din comuna Urechești a fost reținut pentru infracțiunea de omor. În acest moment el se aflã la Tribunal cu propunere de arestare preventivă. Victima sa este un septuagenar din aceeași comună care a fost găsit mort pe stradă, în apropierea Postului de Poliție din comună. Ieri s-a făcut necropsia și s-a stabilit că bătrânul a avut o moarte violentă. În urma anchetei a rezultat că victima și agresorul s-au întâlnit la un magazin din localitate. Pe fondul unor afecțiuni psihice, agresorul a tras victima de haine, moment în care aceasta s-a dezechilibrat și a căzut. Agresorul nu s-a oprit și a continuat să-l lovească. Conform anchetatorilor, victima a fost călcată cu picioarele pe cap, gât și torace până a decedat. Doi bărbați au văzut ce i s-a întâmplat victimei dar nu au intervenit.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL46
22
47
43
27
28

Extragerea noroc:  9442301

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Singura școală de formare a subofițerilor sanitari din țară funcționează la Focșani
Elevii claselor a XI-a și a XII-a ai Liceului Tehnologic G.G. Longinescu au fost vizitați, ieri, de cadre militare din cadrul garnizoanei Focșani.

POZA ZILEI

Un pompier salvează o pisică dintr-un bazin de pe fosta platformă Mopaf

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost