ULTIMA ORĂ! A murit profesorul de matematică George Watkins
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! A murit profesorul de matematică George Watkins
ULTIMA ORĂ! A murit profesorul de matematică George Watkins
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

 Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați profesori de matematică, George Watkins, a murit în această dimineață. Inspectorul școlar general adjunct Aurel Șelaru ne-a declarat că profesorul Watkins a fost un om și un cadru didactic excepțional, apreciat de toți cei cu care a intrat în contact. George Watkins a fost inspector școlar de matematică, consilier local la Panciu, ba chiar și primar la începutul anilor ’90. „A fost inspector de matematică, unul dintre cei mai buni profesori de matematică din Vrancea. Un om și un cadru didactic de nota 10. Este o grea pierdere pentru învățământul vrâncean, a fost un om cum rar îți este dat să întâlnești. În numele Inspectoratului Școlar și al cadrelor didactice, transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate“, ne-a spus Aurel Șelaru. 
 Trupul neînsuflețit va fi depus la Panciu, în capela bisericii părintelui Aga, potrivit unor surse oficiale. 

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate!
Dumnezeu să-l odihnească în pace! 

 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Un OM special, cu o viata furtunoasa, cu o cariera stralucita. Mi-a fost profesor si imi este greu sa ii uit zambetul discret si lumina din ochi. Pacat ca nu a mai trait pentru ca mai avea ani de folosit cu prisosinta pentru MATEMATICA vietii! "Primeste-l Doamne in camarile dreptilor pe dreptul tau OM " (parafraza din Gala Galaction pe crucea lui Ion Slavici)

    DE Profesor, postat pe 07-09-2017, la 14:04

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Social

Comisarul șef de poliție Mirela Chiriac: „Am văzut o stea căzând în Siret, am început să plângem și am spus «Tomiță nu mai e...»”
    Comisar-șef Mirela Chiriac, șef Centru Operațional din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, se numără printre primele femei din poliția vrânceană, de după 1989.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost