ULTIMA ORĂ! A murit profesoara de limba franceză Mariana Dascălu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! A murit profesoara de limba franceză Mariana Dascălu
ULTIMA ORĂ! A murit profesoara de limba franceză Mariana Dascălu
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

 Colectivul de cadre didactice de la Școala din Garoafa este mai sărac de acum încolo, prin pierderea profesoarei de limba franceză Mariana Dascălu. Mai bine de trei decenii, Mariana Dascălu i-a învățat pe elevii din localitate franceză. Aceasta a fost foarte atașată de școală și elevi, pe care i-a îndrăgit mult, după cum spun colegii. ”Doamna profesoară de limba franceză Mariana Dascălu de la Școala Gimnazială Emil Atanasiu Garoafa a plecat la ceruri prea devreme. Sâmbătă, inima a încetat să-i mai bată! Timp de 34 de ani, doamna Mariana Dascălu i-a învăţat limba franceză pe elevii din Garoafa. De acum, colegii, elevii şi părinţii îşi vor aminti cu durere în suflet de cea care a fost un profesor model, devotat, onest şi demn. Sincere condoleanţe familiei! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, transmite colectivul de profesori al școlii din Garoafa. 
 Potrivit informațiilor furnizate directorul unității de învățământ, Fănica David, profesoara Mariana Dascălu avea o fiică, ce urma să îmbrace rochia de mireasă în acest an. Profesoara Fănica David  ne-a mai spus că înmormântarea va avea loc marţi, 13.02.2018, slujba urmând a începe la ora 11.00, la Biserica Sf. Andrei (Bd. Brăilei) din Focşani.

 Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate!
 Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost