Ucraina va introduce sistemul de control biometric la punctele de frontieră începând cu 1 ianuarie 2018
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Ucraina va introduce sistemul de control biometric la punctele de frontieră începând cu 1 ianuarie 2018
Ucraina va introduce sistemul de control biometric la punctele de frontieră începând cu 1 ianuarie 2018
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Președintele ucrainean Petro Poroșenko a semnat un decret privind introducerea sistemului de control biometric al persoanelor la punctele de trecere a frontierei începând de la 1 ianuarie 2018, a anunțat vineri serviciul de presă al președinției, citat de agenția Xinhua. Potrivit decretului, Ucraina va strânge date biometrice de la străinii care trec frontiera, în scopul consolidării securității sale naționale.
Poroșenko i-a ordonat, de asemenea, cabinetului să amendeze legislația privind înregistrarea persoanelor care nu sunt cetățeni ai Uniunii Europene și să revizuiască lista cu țările cu risc de migrație. Președintele i-a cerut în mod special guvernului să ia în considerare posibilitatea de a include Rusia pe lista cu state cu risc mare de migrație. În iulie, Consiliul național ucrainean de securitate și apărare a propus introducerea obligativității pașapoartelor biometrice pentru cetățenii străini care traversează frontiera țării, inclusiv pentru rușii cărora li se permite să intre în Ucraina fără viză.
Comentând noul demers posibil, Ministerul rus de Externe a acuzat Ucraina că intenționează să ridice o nouă ''Cortină de Fier'' pentru a preveni schimburile dintre cele două țări.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Social

AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT pentru asigurați și pensionari, acordate prin Casa Județeană de Pensii
    Pensionarii și asigurații din județul nostru care doresc să beneficieze de tratamente balneare într-una din stațiune baneoclimaterice din țară, își pot pregăti bagajele, deoarece primele astfel de bilete au fost repartizate de Casa Naţională de Pensii Publice către Casa Judeţeana de Pensii Vrancea.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost