Tudose: Mesajul lui Juncker, extraordinar; e prima oară când Comisia Europeană nu ne critică
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tudose: Mesajul lui Juncker, extraordinar; e prima oară când Comisia Europeană nu ne critică
Tudose: Mesajul lui Juncker, extraordinar; e prima oară când Comisia Europeană nu ne critică
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri, că mesajul președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, este "extraordinar", unul pozitiv, în care demersurile României sunt apreciate. "Vreau să remarc astăzi și să felicit toți membrii Guvernului și pe toți românii, practic, care au făcut posibil ca, în mesajul anual, președintele Comisiei Europene, domnul Jean-Claude Juncker, să facă referire la România și numai pozitiv. Este un mesaj extraordinar, este prima dată când Comisia Europeană nu ne critică și apreciază demersurile pe care le-am făcut noi, cu toții, România este eroina acestei povești", a afirmat Tudose, în deschiderea ședinței de Guvern.
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a propus miercuri, într-un discurs în plenul Parlamentului European la Strasbourg, organizarea unui summit al UE la o zi după Brexit, la 30 martie 2019, în orașul Sibiu, pentru a discuta despre viitorul blocului comunitar. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL21
30
39
46
3
9

Extragerea noroc:  6499556

Harta Focsani
   

Actualitatea

Codul portocaliu de vreme rea a trimis elevii acasă
Cursurile unităților de învățământ au fost suspendate miercuri, 20 septembrie a.c., cu începere de la ora 15.00, prin hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

POZA ZILEI

Vegan :)

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost