Trupul copilului dispărut în Siret a fost găsit
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Trupul copilului dispărut în Siret a fost găsit
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Trupul lui Carlos Nicolae Lăcătușu, copilul de 10 ani din Burcioaia-Adjud, dispărut în apele râului Siret în cursul zilei de miercuri, a fost găsit vineri plutind pe ape, de un pădurar. „Trupul copilului a fost văzut de un pădurar în zona confluienței râurilor Siret și Trotuș. Echipajul ISU s-a deplasat în zonă și l-a scos din apă. Trupul copilului se afla la circa 3 km în aval de zona în care au fost găsite hainele”, a precizat plt adj Florin Olaru, purtător de cuvânt al ISU Vrancea.
    Reamintim că băiatul a dispărut de acasă miercuri după amiază, în jurul orei 17:30, când a plecat în sat împreună cu o verișoară, să plătească o butelie. Pe drum, copilul a intrat în curtea școlii, pe motiv că vrea să meargă la toaletă. După aproximativ zece minute, timp în care l-a așteptat, verișoara sa a început să-l caute și a constatat că minorul este de negăsit. A mers acasă și le-a povestit părinților. Aceștia împreună cu niște prieteni au început să-l caute. În jurul orei 21:30 i-au găsit hainele pe un mal al Siretului. Pompierii l-au căutat pe toată durata zilei de joi, dar și vineri dimineață până când pădurarul care i-a zărit trupul plutind a sunat la 112 și a anunțat. Părinții lui Carlos Nicolae au mai pierdut un copil, în urmă cu nouă luni, atunci când bebelușul lor de numai patru luni și jumătate, a murit de meningită în spital. Ei au rămas cu o fetiță de 8 ani și un băiat de 4 ani.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Actualitatea

Serviciu de permanenţă la sediul primăriilor din cauza CODULUI PORTOCALIU de viscol
    Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri, 17 ianuarie a.c., o avertizare meteorologică – COD PORTOCALIU, valabilă şi pentru judeţul Vrancea, în intervalul 17 ianuarie, ora 18.00 – 18 ianuarie, ora 20.00, conform căreia vremea se va înrăutăţi considerabil.

POZA ZILEI

Puțină zăpadă

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost